De taak van de computer op het bureau wordt overgenomen door laptops, tablets, smartphones en smartwatches zijn de eerste chatbots ook al in gebruik. Dat heeft gevolgen voor de productiviteit, informatiedeling en beveiliging van bedrijven. Werken gaat efficiënter, iedereen beschikt over actuele informatie, maar het betekent ook dat bedrijfsinformatie breder beschikbaar komt, wat weer gevolgen heeft voor de beveiliging.


In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Stuur mij het whitepaper

Voor het downloaden van het whitepaper vragen we om een e-mailadres, zodat we het whitepaper en relevante informatie kunnen sturen.  Persoonlijke gegevens worden niet aan derden doorgegeven of verkocht.

De kansen en risico's van een digitale werkplek

Hoe je een veilige en goed toegankelijke digitale werkplek inricht met Microsoft Office 365

“De professionals van I-Experts hebben een hoog kennisniveau en werken echt met je samen. Ze denken mee en durven ook te zeggen wat er anders kan. Hierdoor komen we gezamenlijk tot betere oplossingen. Het is ook een betrouwbare partner, opdrachten worden snel opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd.”

Wat staat er in het whitepaper

IT-manager van Mercedes-Benz Financial Services over I-experts

Hoe je ervoor zorgt dat alle betrokkenen snel, makkelijk en veilig informatie kunnen delen, aanvullen en aanpassen op iedere locatie en vanaf elk apparaat.